Konstantin Balakirev

Konstantin Balakirev

Konstantin Balakirev
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.5.1980

Doğum Yeri: Moskova, Rusya

Rus oyuncu.

Likvidatsiya (2007), Dikiy (2009) ve Stilyagi (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Dylda
2015 Territoriya
2014 Angely revolyutsii
2008 Stilyagi
2007 Gruz 200
2007 Tiski

Televizyon

2019 Poselentsy
2016 Anna-detektiv
2013 Pepel (Mini Dizi)
2011 Morpekhi
2011 Mologa. Russkaya Atlantida (Belgesel)
2011 Belaya vorona
2011 Chyornaya metka (TV Filmi)
2010 Put k sebe (TV Filmi)
2009 Dikiy
2007 Likvidatsiya

Görev Aldığı Yapımlar

Konstantin Balakirev Fotoğrafları

Konstantin Balakirev Haberleri

Portreler