Konstantin Konovalov

Konstantin Konovalov

Konstantin Konovalov
Senarist, Yönetmen

Doğum Yeri: Ukrayna

Ukraynalı senarist ve yönetmen.

Anny. 'Volga'. Rock 'n' Roll (2011), Son Kale: Hacıbey (2020) ve Okhota na Vervolfa (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Son Kale: Hacıbey
2011 Anny. 'Volga'. Rock 'n' Roll

Senaryo

2020 Son Kale: Hacıbey
2019 Kruty 1918
2011 ToyKhtoProyshovKrizVohon
2011 Anny. 'Volga'. Rock 'n' Roll
2011 Lyublyu i tochka 3D
2009 Okhota na Vervolfa (Video)

Televizyon

2009 Okhota na Vervolfa (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Konstantin Konovalov Fotoğrafları

Konstantin Konovalov Haberleri