Kornél Mundruczó

Kornél Mundruczó

Kornél Mundruczó
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.4.1975

Doğum Yeri: Gödöllö, Macaristan

Macar tiyatro ve sinema yönetmeni.

1998 ile 2017 yılları arasında 17 kısa ve uzun metrajlı filmi yönetti. Johanna filmi, 2005 Cannes Film Festivali'nin Un Certain Regard bölümünde gösterildi. Uzun metrajlı filmlerinden bir tanesi olan White God, Macar Film Fonu tarafından desteklendi.

Filmografi

2017 Jupiter's Moon
2014 White God
2010 Tender Son
2008 Delta
2005 Johanna
2005 Lost and Found - Short Lasting Silence (Kısa Film)
2002 Pleasant Days
2001 AFTA - Day after day (Kısa Film)
2000 This I Wish and Nothing More

Tiyatro

2017 The Weaver
2016 Imitation of life
2015 Winterreise
2014 Hotel Lucky Hole
2013 Dementia
2012 The Bat or my Little Cemetery
2012 Disgrace
2012 Pleasant Days
2011 Betrothal in St. Domingo or my Sweet Haiti
2011 Time of the Possessed
2010 Eszter Solymosi of Tiszaeszlár
2010 Hard to be a God
2009 Gospel of Judas
2007 Frankenstein-project
2006 The Ice
2006 Caligula
2005 Zérus - the poems of Sinead Morrissey
2004 Nibelung-Residency

Opera

2016 The Makropulos Affair
2014 Bluebeard's Castle / Winterreise
2009 Bluebeard's Castle
2004 Little Apocrypha no. 2 (Kısa Film)
2003 The Respectful Prostitute
2003 Joan of Arc on the Night Bus
2002 Little Apocrypha no. 1 (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Kornél Mundruczó Fotoğrafları

Kornél Mundruczó Haberleri

Portreler