Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani

Kumail Nanjiani
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 21.2.1978

Doğum Yeri: Karaçi, Pakistan

Pakistan asıllı ABD'li komedyen, oyuncu, senarist ve yapımcı.

Iowa Grinnell Koleji bilgisayar ve felsefe bölümleri olmak üzere çift dal mezunudur. Comedy Central şovu The Meltdown with Jonah and Kumail, The Big Sick (2017), Başımıza Gelenler! (2010) ve Merkezi İstihbarat (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır. Aynı zamanda The Big Sick filmindeki rol arkadaşı olan oyuncu Emily V. Gordon ile evlidir.

Filmografi

2020 The Lovebirds
2020 The Voyage of Doctor Dolittle (Seslendirme)
2019 Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit (Seslendirme)
2019 Stuber
2018 Duck Butter
2017 A Happening of Monumental Proportions
2017 Lego Ninjago Filmi (Seslendirme)
2017 The Big Sick
2017 Yumruk Dövüşü
2016 Brother Nature
2016 Flock of Dudes
2016 Merkezi İstihbarat
2016 Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak
2016 The Late Bloomer
2015 Addicted to Fresno
2015 Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Hell and Back (Seslendirme)
2015 Hello, My Name Is Doris
2015 Jakuzi 2
2015 Loaded
2014 Kaset İşi
2014 The Last of the Great Romantics
2013 Bad Milo!
2013 Hell Baby
2013 The Kings of Summer
2013 The Thanksgivukkah Movie Trailer (Kısa Film)
2012 Uzatmalı Nişanlım
2011 Gears of War 3: Careful What You Wish For (Kısa Film)
2010 Başımıza Gelenler!
2010 Reggie Watts: F_ck Sh_t Stack (Kısa Video)

Televizyon

2019 The Twilight Zone
2018 Portlandia
2018 Silikon Vadisi
2017 On the Scene with Lindalee
2017 Saturday Night Live: Cut For Time
2016 Adventure Time with Finn & Jake (Seslendirme)
2016 Animals. (Seslendirme)
2016 Bob's Burgers (Seslendirme)
2016 Conan
2016 Gizli Dosyalar
2016 The Grinder
2015 Aqua Teen Hunger Force (Seslendirme)
2015 Archer (Seslendirme)
2015 Broad City
2015 Community
2015 Inside Amy Schumer
2015 Kroll Show
2015 Major Lazer (Seslendirme)
2015 Newsreaders
2015 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2015 Scheer-RL
2014 Franklin & Bash
2014 Gabe & Max Need Help
2014 Garfunkel and Oates
2014 Key and Peele
2014 Math Bites
2014 The Pete Holmes Show
2014 TripTank (Seslendirme)
2013 Burning Love
2013 Drunk History
2013 Ghost Ghirls
2013 Timms Valley
2013 Veep
2013 Actress (Mini Dizi)
2013 The Arrangement (TV Filmi)
2011 CollegeHumor Originals
2011 Googy
2011 Traffic Light
2010 Ugly Americans
2009 Michael & Michael Have Issues
2009 The Colbert Report
2009 Jake and Amir (Mini Dizi)
2008 Saturday Night Live

Video Oyunları (Seslendirme)

2017 Mass Effect: Andromeda
2017 Middle-Earth: Shadow of War
2013 The Walking Dead: The Game - Season 2

Yapımcı

2020 The Lovebirds
2017 The Big Sick

Televizyon

2016 The Meltdown with Jonah and Kumail
2013 Kumail Nanjiani: Beta Male

Senaryo

2017 The Big Sick
2015 Monsters of the Week (Kısa Film)

Televizyon

2018 Laugh Factory
2016 The Meltdown with Jonah and Kumail
2014 This is Not Happening
2013 Kumail Nanjiani: Beta Male
2013 Michael & Michael Have Issues
2009 CH Live: NYC (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kumail Nanjiani Fotoğrafları

Kumail Nanjiani Haberleri