Kunt Tulgar

Oyuncu, Ses

Doğum Tarihi: 1.1.1948

Doğum Yeri: İzmit, TÜRKİYE

Filmografi

Yönetmen

• Tarzan Korkusuz Adam 1974
• Süpermen Dönüyor 1979
• İnsanlık Uğruna 1981
• Gizli Kuvvet 1983
• Ejderin İntikamı 1984
• Kurtlar Geceyi Sever 1988
• Kır Çiçekleri 1997

Yapımcı

• Tarzan Korkusuz Adam 1974
• Süpermen Dönüyor 1979
• Gizli Kuvvet 1983
• Ejderin İntikamı 1984

Senarist

• Ali ile Veli 1951
• Tarzan Korkusuz Adam 1974
• Süpermen Dönüyor 1979
• Gizli Kuvvet 1983
• Beklenmeyen Randevu 1984
• Ejderin İntikamı 1984
• Kurtlar Geceyi Sever 1988

Oyuncu

• Yılmayan Şeytan 1972 Tekin
• Gizli Kuvvet 1983
• Beklenmeyen Randevu 1984

Diğer

• Dünyayı Kurtaran Adam 1982 (Ses)
• Görünmeyen Düşman 1978 (Ses)

Görev Aldığı Yapımlar

Kunt Tulgar Haberleri