Kutay Köktürk

Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1948

Doğum Yeri: TÜRKİYE

Türk tiyatro ve sinema sanatçısı.

Tiyatro kökenli olan sanatçı, 30 yılda dokuz tiyatroda 33 oyunda rol almıştır. 54 sinema filminde çalışmalara ortak olmuştur. Televizyon dizilerinde ise 42 yapımın 2000'e yakın bölümünde görev yapmıştır.

Filmografi

• Kurtlar Vadisi Pusu 2008
• Yalan Dünya - 2007
• Kabuslar Evi: Kaçan Fırsatlar Limited 2006
• Hayatım Sana Feda - 2006
• Sağır Oda - 2006
• Naciye'yi Kim Sevmez - 2005
• Düşler ve Gerçekler - 2005
• Sinema Bir Mucizedir / Büyülü Fener - 2005
• Halk Düşmanı - 2004
• Patroniçe - 2004
• Mustafa Hakkında Her şey - 2003
• Bir İstanbul Masalı - 2003
• Kurşun Yarası - 2003
• Gönderilmemiş Mektuplar - 2002
• Abdülhamit Düşerken - 2002
• Bana Şans Dile - 2001
• Balalayka - 2000
• Akdeniz Fenerleri - 2000
• Bizim Yunus - 2000
• Fasulye - 1999
• Deli Divane - 1997
• Yasemin - 1997
• Hüznün Yüzü - 1997
• Gözlerinde Son Gece - 1996
• Çılgın Badiler - 1996
• Kurtuluş - 1996
• Gölge Çiçeği - 1995
• Eylül - 1995
• Çözülmeler - 1994
• İz - 1994
• Manisa Tarzanı - 1994
• Sekizinci Saat - 1994
• Aşk Ölümden Soğuktur - 1994
• Oyun Bozuldu - 1993
• Saygılar Bizden - 1993
• Şaban Askerde - 1993
• Kız Kulesi Aşıkları - 1993
• Yanlış Adres - 1993
• Yaz Evi - 1993
• Çıplak - 1992
• Sarı Tebessüm - 1992
• İnsanlar Yaşadıkça - 1992
• Seni Seviyorum Rosa - 1992
• Siyah Pelerinli Adam - 1992
• Mahallenin Muhtarları - 1992
• Uzlaşma - 1991
• İlk Aşk - 1991
• Abuk Sabuk Bir Film - 1990
• Umuda Yolculuk - 1990
• Cahide - 1989
• Hoşçakal - 1989
• Kaldırım Serçesi - 1989
• Film Bitti - 1989
• Sevgiler Düşlerde Kaldı - 1989
• Ayaşlı ve Kiracıları - 1989
• Keşanlı Ali Destanı - 1988
• Deniz Yıldızı - 1988
• Uyanık Gazeteci - 1988
• Bir Tren Yolculuğu - 1988
• Biri Ve Diğerleri - 1987
• Dertli Dertli - 1987
• Menekşeler Mavidir - 1987
• Ateşböceği - 1987
• Belene - 1987
• Biz Doğarken Gülmüşüz - 1987
• Bir Günah Gibi - 1987
• Eski Sevdalar Gibi - 1987
• Yaşamaya Mecburum - 1987
• Muhsin Bey - 1987
• Ateşten Günler - 1987
• Yoksul - 1986
• Acı Dünyalar - 1986
• Sen Türkülerini Söyle - 1986
• Utanıyorum - 1984

Görev Aldığı Yapımlar

Kutay Köktürk Haberleri

Portreler