L.A. Lopes

L.A. Lopes

L.A. Lopes
Oyuncu, Yönetmen

Doğum Yeri: Ontario, Kanada

Kanadalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Poltergeist: Kötü Ruh (2015), Contention (2021) ve The Unleashed (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Autonetic
2015 Poltergeist: Kötü Ruh
2011 The Unleashed
2009 The Disintegration of Dale Derringer (Kısa Video)

Yönetmen

2021 Contention
2019 A Wakefield Project

Yapımcı

2021 Contention
2021 Autonetic
2017 Aria (Kısa Film)
2011 The Unleashed

Senaryo

2021 Contention
2021 Human Nature
2021 Autonetic
2011 The Unleashed

Görev Aldığı Yapımlar

L.A. Lopes Fotoğrafları