László Nemes

László Nemes

László Nemes
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 18.2.1977

Doğum Yeri: Budapeşte, Macaristan

Macar senarist ve yönetmen.

Saul'un Oğlu (2015) ve Sunset (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Sunset
2015 Saul'un Oğlu
2010 The Gentleman Takes His Leave (Kısa Film)
2008 The Counterpart (Kısa Film)
2007 Türelem (Kısa Film)

Senaryo

2018 Sunset
2015 Saul'un Oğlu
2010 The Gentleman Takes His Leave (Kısa Film)
2008 The Counterpart (Kısa Film)
2007 Türelem (Kısa Film)

Yapımcı

2010 The Gentleman Takes His Leave (Kısa Film)

Oyuncu

2015 Zero

Görev Aldığı Yapımlar

László Nemes Fotoğrafları

László Nemes Haberleri