Lázaro Ramos

Lázaro Ramos

Lázaro Ramos
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.11.1978

Doğum Yeri: Bahia, Brezilya

Brezilyalı aktör. tam adı Luís Lázaro Sacramento Ramos'tur.

Oyunculuk kariyerine Salvador'daki Olodum Tiyatro Topluluğu'nda Flock oyunuyla başlamıştır. 2002 yılı yapımı Madame Satã filminde canlandırdığı João Francisco dos Santos karakteriyle tanınmıştır. Lázaro, Brezilyalı aktris Taís Araújo ile evlidir.

Filmografi

2015 O Vendedor de Passados
2015 Sorria, Você Está Sendo Filmado - O Filme
2014 As Aventuras do Avião Vermelho
2013 Acorda Brasil
2012 Marighella (Belgesel – Anlatıcı)
2012 O Grande Kilapy
2011 Amanhã Nunca Mais
2011 Priscilla Drag, Eu sou Rica!
2007 Ó Paí, Ó
2007 Saneamento Básico
2006 O Cobrador
2005 A Máquina
2005 Cafundó
2005 Cidade Baixa
2005 Desejo
2005 Quanto Vale ou É por Quilo?
2004 Meu Tio Matou um Cara
2004 Nina
2004 TheLastNote.com
2003 Carandiru
2003 O Homem do Ano
2003 O Homem que Copiava
2002 As três Marias
2002 Madame Satã
2000 Woman on Top
1998 Cinderela Baiana
1995 Jenipapo

Televizyon

2015 Criança Esperança
2015 Mister Brau
2014 Doce de Mãe
2014 A Grande Família
2014 Geração Brasil
2013 O Dentista Mascarado
2012 Lado a Lado
2011 Insensato Coração
2010 Passione
2010 Fantástico
2009 Decamerão - A Comédia do Sexo
2009 Ó Paí Ó
2009 Dó-Ré-Mi-Fábrica
2008 Ó Paí Ó
2007 Duas Caras
2006 Cobras & Lagartos
2006 Fantástico
2005 Levando a Vida
2005 Fantástico
2004 Carandiru, Outras Histórias
2004 Sexo Frágil
2004 Programa Novo
2003 Cena Aberta
2003 Fantástico
2003 A Grande Família
2003 Carga Pesada
2002 Pastores da Noite

Yönetmen Olarak

2011 Namíbia, não!
2006 Espelho (Ayrıca sunucu)
2006 Zózimo Bulbul (Belgesel)

Ödülleri

2013 Festival de Cinema Itinerante da Língua Portuguesa - Best Actor, O Grande Kilapy
2009 Prêmio Qualidade Brasil - Best Actor in a Series, Ó Paí, Ó
2008 Troféu Super Cap De Ouro - Best Actor, Duas Caras
2007 Troféu APCA - Melhor Ator, Cobras & Lagartos
2007 Troféu Internet - Best Actor, Cobras & Lagartos
2007 Meus Prêmios Nick - Favourite Actor, Cobras & Lagartos
2006 Prêmio Extra de Televisão - Melhor Ator, Cobras & Lagartos
2006 Prêmio Faz Diferença - Revista da TV
2006 Troféu Raça Negra - Prêmio especial, Cobras & Lagartos
2006 Melhores do Ano - Melhor Ator, Cobras & Lagartos
2005 Prêmio Qualidade Brasil - Best Actor, Meu Tio Matou um Cara
2005 Cine Ceará - Best Co-starring Actor, Quanto Vale ou É por Quilo?
2005 Prêmio José Lewgoy do Cinema Gaúcho - Best Actor, Meu Tio Matou um Cara
2005 Festival de Gramado - Kikito (Actor), Cafundó
2004 Festival SESC Melhores Filmes - Best Actor, O Homem que Copiava
2004 Festival Internacional de Cinema de Cartagena - Best Co-starring Actor, Carandiru
2003 Troféu APCA - Best Actor, Madame Satã
2003 Festival SESC Melhores Filmes - Best Actor, Madame Satã
2003 Grande Prêmio Cinema Brasil - Best Actor, Madame Satã
2003 Festival de Havana - Best Actor, O Homem que Copiava
2003 Festival de Cinema de Lima - Best Actor, Madame Satã
2003 Festival Internacional du Film d'Amour de Mons - Best Actor, Madame Satã
2003 Festival Internacional de Cinema de Santo Domingo - Best Actor, Madame Satã
2003 Festival Internacional de Cinema de Valdivia - Best Actor, Madame Satã
2002 Mostra Internacional de Cinema de São Paulo - Best Actor, Madame Satã
2002 Festival de Cinema Ibero-Americano de Huelva - Best Actor, Madame Satã
2002 Festival Internacional de Cinema de Cuenca - Best Actor, Madame Satã

Görev Aldığı Yapımlar

Lázaro Ramos Fotoğrafları