Laetitia Chambon

Laetitia Chambon

Laetitia Chambon
Oyuncu

Doğum Yeri: Belçika

Belçikalı aktris.

Metal Hurlant Chronicles (2012), Traumland (2013) ve 46, xx (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kaçış Oyunu
2016 Le Pélican Rouge
2016 Dalida
2015 46, xx
2015 Petit #Selfie entre amis (Kısa Film)
2014 The Secret of Arkandias
2013 Traumland

Televizyon

2018 Au service de la France
2017 Unité 42
2017 Sunday Royal Highlights (Mini Dizi)
2015 Presque normal
2015 Euh
2012 Metal Hurlant Chronicles
2012 A tort ou à raison

Görev Aldığı Yapımlar

Laetitia Chambon Fotoğrafları

Laetitia Chambon Haberleri