Lamar Johnson

Lamar Johnson

Lamar Johnson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.7.1994

Doğum Yeri: Ontario, Kanada

Kanadalı dansçı, oyuncu, koreograf ve yönetmen.

Kings (2017), The Next Step (2013) ve Apple Mortgage Cake (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 X-Men: Dark Phoenix
2017 Kings
2017 Filth City
2015 Full Out
2013 Cuffed (Kısa Film)
2013 The Next Step (Ayrıca Yönetmen)
2012 Home Again
2012 Liar (Kısa Film)
2011 Parkdale (Kısa Film)
2003 All I Wanna Do Is Just Have Some Fun (Kısa Film)

Televizyon

2017 Mary Kills People
2017 Filth City
2015 Saving Hope
2014 Apple Mortgage Cake (TV Filmi)
2012 The Firm
2012 Rookie Blue
2012 Degrassi: The Next Generation
2011 Covert Affairs
2008 Pop It!

Görev Aldığı Yapımlar

Lamar Johnson Fotoğrafları

Portreler