Lana Ettinger

Lana Ettinger

Lana Ettinger
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.11.1976

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Bir Şans Daha (2005), Hamosad Hasagur (2007) ve Le fils de l'autre (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 The Operative
2016 Hadereh lean
2016 Hayaar shehaya
2014 Birthday Present (Kısa Film)
2013 Eshtakad (Kısa Film)
2013 The Fall of Zipora (Kısa Film)
2013 Hafsakat esh
2012 Le fils de l'autre
2011 Moja Australia
2010 Les vestiges de Cécile (Kısa Film)
2010 Mabul
2009 Daddy Bird (Kısa Film)
2008 Surrogate
2007 Hamosad Hasagur (Kısa Film)
2007 Ölüm Tohumları
2005 Top of the World (Kısa Film)
2005 Karov La Bayit
2005 Bir Şans Daha
2004 Veronica (Kısa Film)
2004 The Syrian Bride
2004 Avanim
2004 Henry's Dream
2002 It's Not Me, It's Not You? (Kısa Film)
1991 Les surprises du ver à soie (Kısa Film)
1991 Les surprises du ver à soie

Televizyon

2012 Ha-Hamama
2009 Sous un autre jour (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Casus, The Operative, 2019, Oyuncu

Lana Ettinger Fotoğrafları

Lana Ettinger Haberleri

Portreler