Lance Hool

Lance Hool

Lance Hool
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 11.5.1948

Doğum Yeri: Mexico City, Meksika

Meksikalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Gazap Ateşi (2004), Club Dread (2004), One Man's Hero (1999) ve Missing in Action (1984) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 2 Hearts
1999 One Man's Hero
1987 Steel Dawn
1985 Missing in Action 2: The Beginning

Yapımcı

2020 2 Hearts
2011 The Cup
2004 Gazap Ateşi
2004 Club Dread
2001 Timsah Dundee Los Angeles'ta
1999 One Man's Hero
1997 McHale's Navy
1996 Flipper
1994 Flashfire
1994 The Road Killers
1994 The Air Up There
1993 Gunmen
1991 Kör Talih
1989 Damned River
1989 Options
1987 Steel Dawn
1984 Missing in Action
1984 The Evil That Men Do
1983 Gece Yarısına 10 Kala
1980 Wolf Lake
1980 Kaba Banko
1979 Survival Run

Televizyon

2004 Caught in the Act (TV Filmi)
1993 The Cover Girl Murders (TV Filmi)
1993 Born to Run (TV Filmi)
1988 The Tracker (TV Filmi)

Senaryo

1984 Missing in Action

Oyuncu

1979 Survival Run
1977 El diabólico
1976 Köpeklerin Gazabı
1975 Belalı Sevgili
1975 La montaña del diablo
1974 Peor que los buitres
1972 El payo - un hombre contra el mundo!
1972 Siyah Şeytan
1971 Kanun Adamı
1970 Son Darbe
1970 Mavi Askerler

Televizyon

1978 Police Story
1975 Hawaii Five-O
1975 McCloud

Görev Aldığı Yapımlar

Lance Hool Fotoğrafları

Portreler