Landon Liboiron

Landon Liboiron

Landon Liboiron
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.1991

Doğum Yeri: Jenner, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Degrassi: The Next Generation ve Hemlock Grove dizilerindeki rolleri ile tanınmıştır.

Filmografi

2018 Truth or Dare
2015 Burning Bodhi
2012 Girl in Progress
2011 The Howling: Reborn
2010 Altitude
2010 Daydream Nation
2008 Passchendaele
2007 Moondance Alexander

Televizyon

2016 Frontier
2016 Last Teenagers of the Apocalypse (Web Dizi)
2013 Hemlock Grove
2011 Terra Nova
2011 R. L. Stine's The Haunting Hour: The Series
2010 Life Unexpected
2009 Wild Roses
2009 Degrassi: The Next Generation
2008 Flashpoint

Görev Aldığı Yapımlar

Landon Liboiron Fotoğrafları

Landon Liboiron Haberleri

Portreler