Larry Bryggman

Larry Bryggman

Larry Bryggman
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.12.1938

Doğum Yeri: Concord, İsveç

ABD'li aktör.

Tam adı Arvid Laurence 'Larry' Bryggman'dir. İsveç’in Concord kentinde doğmuştur. Babası tabela işçisi ve annesi ise piyano öğretmenidir. Bryggman, San Francisco Şehir Koleji ve New York City'deki Amerikan Tiyatro Topluluğu'na katıldı. Broadway'de ilk çıkışını 1962'de A Summer Ghost ile yaptı.

Filmografi

2017 Family Games
2017 If I Forget
2013 Blood from a Stoner (Kısa Film)
2008 Side by Each'
2001 Casus Oyunu
2000 Crash Pad! (Kısa Film)
1995 Zor Ölüm 3
1982 Hanky Panky
1979 ...and justice for all.
1972 The Witches of Salem: The Horror and the Hope (Kısa Film)
1971 The One Arm Bandit (Kısa Film)

Televizyon

2016 Crisis in Six Scenes
2013 Supheli Sahis
2011 The Good Wife
2010 As the World Turns
2003 Law & Order: Special Victims Unit
2001 Law & Order
1975 Strike Force (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Larry Bryggman Fotoğrafları

Larry Bryggman Haberleri

Portreler