Lars Klevberg

Lars Klevberg

Lars Klevberg
Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: Norveç

Norveçli senarist, yapımcı ve yönetmen.

Polaroid (2015), Child's Play: La poupée du mal (2019) ve The Wall (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Polaroid
2019 Child's Play: La poupée du mal
2015 Polaroid (Kısa Film)
2012 The Wall (Kısa Film)
2005 Kong Vinter II (Kısa Video)

Yapımcı

2015 Polaroid (Kısa Film)

Senaryo

2015 Polaroid (Kısa Film)
2012 The Wall (Kısa Film)
2005 Kong Vinter II (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Lars Klevberg Fotoğrafları

Lars Klevberg Haberleri