Laura Benson

Laura Benson

Laura Benson
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz aktris.

Nanterre-Amandiers komedyen okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. İlk filmi 1986 yapımı Hotel de France filmidir. Tehlikeli İlişkiler (1988), I Want to Go Home (1989) ve Dokunma Bana (2018) filmleriyle tanınmıştır. 1981'den beri Paris'te yaşamaktadır. Uluslararası Tiyatro Atölyesi Blanche Salant ve Paul Weaver'de ders vermektedir. 


Filmografi

2018 Dokunma Bana
2017 Knock
2015 Les profs 2
2008 Le crime est notre affaire
2004 L'américain
1994 Hazır Giyim
1991 Amelia Lópes O'Neill
1989 I Want to Go Home
1988 Tehlikeli İlişkiler
1987 Hôtel de France

Televizyon

2001 Police district
2001 Relic Hunter
1995 Les louves (TV Filmi)
1991 Les époux ripoux (TV Filmi)
1989 Le conte d'hiver (TV Filmi)
1987 Cinéma 16

Görev Aldığı Yapımlar

Laura Benson Fotoğrafları

Laura Benson Haberleri

Portreler