Laura Carmichael

Laura Carmichael

Laura Carmichael
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.7.1986

Doğum Yeri: Hampshire, İngiltere

İngiliz aktris. Tam adı Laura Elizabeth Carmichael'dir. Drama dizisi Downton Manastırı'nda Lady Edith Crawley rolüyle tanınmıştır.

Filmografi

2009 House at the End of Our Street
2010 The Heart of Thomas Hardy
2010 Downton Abbey (TV Dizisi)
2011 Tinker Tailor Soldier Spy
2014 Madame Bovary
2015 Burn, Burn, Burn
2016 A United Kingdom
2016 Marcella

Tiyatro

2009 Reasons for Living
2009 The Tempest
2011 Plenty
2012 Uncle Vanya
2013 The Fitzrovia Radio Hour
2016 The Maids

Görev Aldığı Yapımlar

Laura Carmichael Fotoğrafları

Laura Carmichael Haberleri