Laura Haddock

Laura Haddock

Laura Haddock
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.8.1985

Doğum Yeri: Ipswich, İngiltere

İngiliz oyuncu. Londra Enfield'da doğmuş, Harpenden, Hertfordshire'da büyümüştür. 17 yaşında okulu bırakıp drama eğitimi almak için Londra'ya yerleşmiştir. Chiswick'de sanat eğitimi okuluna gitmiştir. Honest'ta Kacie Carter, The Color of Magic'te Bethan, Da Vinci'nin Şeytanları'nda Lucrezia, How Not to Live Your Life'da Sam rolleriyle tanınmıştır. 2013 yılında aktör Sam Claflin ile evlenmiştir. 5 Kasım 2015'te Alaycı Kuş: Bölüm 2 Londra galasına kocaman karnıyla katılarak bebek beklediğini duyurmuştur. Aralık 2015'te bir erkek çocuk dünyaya getirmiştir.

Kariyeri

Haddock ilk televizyon deneyimini 2008'de Comedy Showcase'de yapmıştır. Daha sonra The Palace, My Family, The Colour of Magic, Marple: A Pocket Full of Rye ve Kacie Carter karakteriyle başrol oynadığı Honest'ta rol almıştır. Ayrıca Life is Wild'ın pilot bölümünde, Wild At Heart'ın Amerikan versiyonunda ve How Not to Live Yoru Life'ın iki bölümünde rol almıştır. 2011'de Cinemax/Sky dizisi Strake Back: Project Dawn'ın kadrosuna katılmıştır. 2013'te Leonardo Da Vinci'nin sevgilisi Lucrezia Donati rolüyle Da Vinci's Demons dizisinde rol almıştır. Son olarak Transformers: Son Şövalye filminde Vivian Wembley rolünü canlandırmıştır.

Filmografi

2017 Transformers: The Last Knight
2015 Superbob
2014 Guardians of the Galaxy
2014 A Wonderful Christmas Time
2012 Storage 24
2012 House Cocktail
2011 Captain America: The First Avenger
2011 The Inbetweeners Movie
2011 Rage of the Yeti
2008 Marple: A Pocket Full of Rye
2007 The Colour of Magic
Televizyon
2016 The Musketeers
2016 The Level
2015 Luther
2014 Ripper Street
2013 Dancing on the Edge
2013 Da Vinci's Demons
2012 Upstairs Downstairs
2012 Missing
2011 Strike Back: Project Dawn
2009 Monday Monday
2009 How Not to Live Your Life
2008 Honest
2008 The Palace
2007 My Family
2007 Comedy Showcase

Tiyatro

2009 Famous Last, Orange Tree Theatre
2009 Rutherford and Son, Northern Stage
2010 Old Jimmy's Daughter, The Great Theatre of Holland

Ödülleri

2014 Detroit Film Eleştirmenleri Topluluğu - En İyi Kadro, Guardians of the Galaxy
2014 Nevada Film Eleştirmenleri Topluluğu - En İyi Kadro, Guardians of the Galaxy

Görev Aldığı Yapımlar

Laura Haddock Fotoğrafları

Laura Haddock Haberleri