Laura Harrier

Laura Harrier

Laura Harrier
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.3.1990

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li aktris ve model.

Tam adı Laura Ruth Harrier'dir. İlk kez 2013 yılı yapımı Amerikan Sabun Operası One Life to Live'de canlandırdığı Destiny Evans rolüyle sahneye çıktı. Asıl tanınması ise 2017 yılı yapımı Spider-Man: Homecoming filminde canlandırdığı Liz Toomes rolüyle olmuştur.

Filmografi

2019 Warning
2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2017 Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2016 The Realest Real (Kısa Film)
2015 Fourth Man Out
2014 Son 5 Yıl

Televizyon

2014 Galyntine (TV Filmi)
2014 Unforgettable
2013 One Life to Live

Görev Aldığı Yapımlar

Laura Harrier Fotoğrafları

Laura Harrier Haberleri

Portreler