Lauren Cohan

Lauren Cohan

Lauren Cohan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 7.1.1982

Doğum Yeri: Philadelphia, ABD

ABD asıllı İngiliz oyuncu ve model.

Lauren Cohan 1982 yılında Philadelphia'da doğdu. Çocukluğu ve gençliği New Jersey'de geçen oyuncu bir süre sonra ailesiyle birlikte İngiltere'ye taşındı. Burada Winchester Üniversitesinde drama ve ingiliz edebiyatı öğrenimi gördü.

Supernatural dizisinde Bela Talbot, The Vampire Diaries dizisinde Rose ve Walking Dead dizisinde Maggie karakterleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mile 22
2017 All Eyez on Me
2016 The Boy
2016 Batman v Superman: Dawn of Justice
2014 Reach Me
2011 Death Race 2
2010 Young Alexander the Great
2010 Practical (Kısa Film)
2008 Float
2006 Van Wilder: The Rise of Taj
2005 The Quiet Assassin (Kısa Film)
2005 Casanova

Televizyon

2019 Whiskey Cavalier
2017 Robot Chicken (Seslendirme)
2016 The Mindy Project
2014 Archer (Seslendirme)
2014 Tim & Eric's Bedtime Stories
2013 Law & Order: Special Victims Unit
2012 The Vampire Diaries
2012 Childrens Hospital
2011 Heavenly
2011 Chuck
2011 The Walking Dead
2010 Modern Family
2010 Cold Case
2010 CSI: NY
2009 Life
2008 Supernatural
2008 Valentine
2007 The Bold and the Beautiful

Video Oyunu

2014 Destiny (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Lauren Cohan Fotoğrafları

Lauren Cohan Haberleri