Laurent Lafitte

Laurent Lafitte

Laurent Lafitte
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 22.8.1973

Doğum Yeri: Fresnes, Fransa

Fransız oyuncu.

CNSAD / Paris Conservatoire'da oyunculuk eğitimi almıştır. O Kadın (2016), Kimseye Söyleme (2006) ve Kızıl Nehirler (2000) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 L'origine du monde
2019 Nous finirons ensemble
2018 Un peuple et son roi
2018 Paul Sanchez est revenu!
2018 Les fauves
2018 L'heure de la sortie
2017 K.O.
2017 Au revoir là-haut
2016 Papa ou maman 2
2016 O Kadın
2015 Papa ou maman
2015 Küçük Prens (Seslendirme)
2015 Boomerang
2014 Monstre (Kısa Film)
2014 Tristesse Club
2014 L'art de la fugue
2014 Bir Numaralı Hayran
2014 Asteriks: Roma Sitesi (Seslendirme)
2013 Clean (Kısa Film)
2013 Jungleland (Kısa Film)
2013 Les beaux jours
2013 Günlerin Köpüğü
2013 Aşk İksiri
2013 16 ans ou presque
2012 Zoraki İkili
2012 Mais qui a re-tué Pamela Rose?
2011 Une pure affaire
2011 Moi, Michel G., milliardaire, maître du monde
2010 L'amour, c'est mieux à deux
2010 Küçük Beyaz Yalanlar
2010 Ensemble, c'est trop
2008 Le bruit des gens autour
2007 La 17ème marche (Kısa Film)
2007 J'ai plein de projets (Kısa Film)
2007 Ma place au soleil
2007 Büyük Sır
2006 Président
2006 Kimseye Söyleme
2004 Narco
2004 Le rôle de sa vie
2003 Les gaous
2002 Mon idole
2001 Boomer (Kısa Film)
2000 Kızıl Nehirler
1999 Belle maman
1998 Le plaisir

Televizyon

2019 Abonne-toi
2014 Casting(s)
2013 Le débarquement
2012 Birdsong (Mini Dizi)
2008 Section de recherches
2008 Voici venir l'orage... (Mini Dizi)
2005 Jeff et Léo, flics et jumeaux
2004 Joe Pollox et les mauvais esprits (TV Filmi)
2003 Julie Lescaut
2003 Femmes de loi
2002 Caméra café
1999 Coronation Street: After Hours
1999 Bonne Nuit (TV Filmi)
1998 Avocats & associés
1993 Seconde B
1993 Classe mannequin
1992 Premiers baisers

Yönetmen

2020 L'origine du monde

Senaryo

2016 Papa ou maman 2
2012 Zoraki İkili
2011 Laurent Lafitte: Comme son nom l'indique (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Laurent Lafitte Fotoğrafları

Laurent Lafitte Haberleri