Lauryn Alisa McClain

Lauryn Alisa McClain

Lauryn Alisa McClain
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.01.1997

Doğum Yeri: Georgia, ABD

ABD'li şarkıcı ve oyuncu.

Daddy's Little Girls (2007), Haunt (2019) ve Superstition: The Rule of 3's (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Superstition: The Rule of 3's
2019 Haunt
2016 BearCity 3
2008 Six Blocks Wide (Kısa Film)
2007 Daddy's Little Girls
2005 The Gospel

Televizyon

2019 Step Up: High Water
2017 Descendants: Wicked World (Seslendirme)
2012 Yetenek Çiftliği
2008 Jimmy Kimmel Live!

Görev Aldığı Yapımlar

Lauryn Alisa McClain Fotoğrafları

Lauryn Alisa McClain Haberleri