Lauryn Canny

Lauryn Canny

Lauryn Canny
Oyuncu

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz oyuncu.

Amber (2014), Binlerce Kez İyi Geceler (2013) ve The von Trapp Family: A Life of Music (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Blue Guitar
2021 Sounds of Silence
2020 Dating Amber
2019 Limbo
2019 Darlin'
2018 Salt Water
2017 Peel (Kısa Film)
2016 Wifey Redux (Kısa Film)
2015 The von Trapp Family: A Life of Music
2015 Arabella (Kısa Film)
2014 Poison Pen
2013 Binlerce Kez İyi Geceler

Televizyon

2020 Normal People (Mini Dizi)
2014 Amber (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Lauryn Canny Fotoğrafları

Lauryn Canny Haberleri