Lautaro Delgado

Lautaro Delgado

Lautaro Delgado
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.05.1978

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli oyuncu.

Tam adı Lautaro Delgado Tymruk'tur. Kryptonita (2015), Los del suelo (2015) ve Gilda, no me arrepiento de este amor (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Nocturna: Side A - The Great Old Man's Night
2021 Cehennem Kapısı
2020 Milonga Queer (Kısa Video)
2020 La sombra del gallo
2020 Giro de Ases
2019 Respira: Transgenesis
2019 Pistolero
2019 La Sabiduria
2019 Blindado
2018 Unidad XV
2018 Ruleta Rusa
2016 Gilda, no me arrepiento de este amor
2016 El Muerto Cuenta su Historia
2015 Los del suelo
2015 Kryptonita
2014 No soy Lorena
2014 La gaviota (Kısa Film)
2013 El desierto
2012 Topos
2010 San Martín: El cruce de Los Andes
2010 El invierno de los raros
2010 Aballay, el hombre sin miedo
2009 Francia
2009 Caño dorado
2006 La punta del diablo
2006 Buenos Aires 1977
2005 Iluminados por el fuego
2004 Palermo Hollywood
2004 El topo (Kısa Film)
2001 Un amor en Moisés Ville
1998 Doña Bárbara

Televizyon

2019 Monzón
2017 Un gallo para Esculapio
2016 Nafta Súper (Mini Dizi)
2015 El mal menor
2013 Santos y pecadores (Mini Dizi)
2013 Historias de corazón (Mini Dizi)
2013 Combatientes (Mini Dizi)
2012 Amores de historia (Mini Dizi)
2011 Gigantes
2008 Mujeres asesinas
2008 Donne assassine
2004 Epitafios
2000 Ilusiones (compartidas)
1999 Campeones de la vida
1998 Verano del '98
1998 Desesperadas por el aire
1998 Alas, poder y pasión
1996 Montaña rusa, otra vuelta

Görev Aldığı Yapımlar

Lautaro Delgado Fotoğrafları