Lawrence Fowler

Lawrence Fowler

Lawrence Fowler
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.6.1990

Doğum Yeri: Galler

Galli senarist ve yönetmen.

Güney Galler Üniversitesi'nde sinema bölümünde eğitim aldı. Ardından 2015 yılında yakın arkadaşı Geoff'la birlikte Up A Notch Productios isimli yapım şirketini kurdu. Birkaç kısa film ve bir de TV dizisinin ardından ilk uzun metraj film çalışması olan Bebeğin Laneti filmini çekti.

Filmografi

Yönetmen

2018 Bebeğin Laneti
2012 Raine River (Kısa Film)
2011 Coming Home (Kısa Film)

Televizyon

2013 Made in Wales

Senaryo

2018 Bebeğin Laneti
2012 Raine River (Kısa Film)
2011 Coming Home (Kısa Film)

Yapımcı

2018 Bebeğin Laneti

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bebeğin Laneti, Curse of the Witch's Doll, 2018, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Lawrence Fowler Fotoğrafları