Léa Drucker

Léa Drucker

Léa Drucker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 23.1.1972

Doğum Yeri: Caen, Fransa

Fransız aktris ve yönetmen.

L'homme de sa vie (2006), Dans ma peau (2002) ve Kaamelott (2004) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Jusqu'à la garde
2016 News from Planet Mars
2015 Stop Me Here
2014 The Blue Room
2013 The Big Bad Wolf
2013 Je suis supporter du Standard
2013 Just Before Losing Everything (Kısa Film)
2013 Jeudi 15 h (Kısa Film - Sadece Yönetmen ve Senarist)
2012 Je me suis fait tout petit
2012 La vérité si je mens 3
2010 Pièce montée
2010 Les meilleurs amis du monde
2010 Pauline et François
2009 Cyprien
2008 Coluche: l'histoire d'un mec
2008 Le bruit des gens autour
2008 Animal singulier (Kısa Film)
2007 Tel père telle fille
2007 Faits divers (Kısa Film)
2007 J'ai plein de projets
2006 The Man of My Life
2006 Les Brigades du Tigre
2006 2 filles (Kısa Film)
2005 Virgil
2005 Akoibon
2005 Dans tes rêves
2004 Narco
2004 À quoi ça sert de voter écolo? (Kısa Film)
2004 Illustre inconnue (Kısa Film)
2004 Du bois pour l'hiver (Kısa Film)
2003 Bienvenue au gîte
2003 Concours de circonstance (Kısa Film)
2002 In My Skin
2002 Hypnotized and Hysterical
2002 3 zéros
2002 Zéro un
2002 Papillons de nuit
2001 Chaos
1999 Peut-être
1999 Mes amis
1999 Un pur moment de rock'n roll
1999 Fait d'hiver
1999 La vie ne me fait pas peur
1998 L'annonce faite à Marius
1998 À tout de suite (Kısa Film)
1997 Assassin(s)
1997 Bouge !
1996 2 minutes 36 de bonheur (Kısa Film)
1995 Raï
1995 Ah les femmes (Kısa Film)
1994 Putain de porte (Kısa Film)
1992 List of Merite
1991 La thune

Televizyon

2016 Blaise
2015 Pierre Brossolette ou les passagers de la lune (TV Filmi)
2015 The Bureau
2014 Au nom des fils (TV Filmi)
2014 Des Roses en Hiver (TV Filmi)
2013 À la française (TV Filmi)
2012 Crapuleuses (TV Filmi)
2011 Jeanne Devère (TV Filmi)
2010 A vos caisses ! (TV Filmi)
2009 Suite noire
2007 Divine Émilie (TV Filmi)
2006 La blonde au bois dormant (TV Filmi)
2005 Kaamelott
2003 Le grand plongeoir (Mini Dizi)
2002 Fabien Cosma
2001 Avocats & associés
2000 Duelles
2000 Avocats & associés
1997 L'histoire du samedi
1995 Anne Le Guen
1994 Le misanthrope (TV Filmi)
1993 Colis d'oseille (TV Filmi)
1992 Chien et chat

Tiyatro

2016 La Porte à côté
2015 Un amour qui ne finit pas
2012 Lúcido
2012 Demain il fera jour
2012 À la française
2011 Jeux de scène
2010 The Lover
2009 Miam Miam
2008 Blackbird
2007 Le Système Ribadier
2006 La folle et véritable vie de Luigi Prizzoti
2006 Blanc
2004 Three Days of Rain
2003 84, Charing Cross Road
2002 Mangeront-ils ?
2000 Danny and the Deep Blue Sea
2000 Extrême Nudité
1999 The Misanthrope
1999 Lysistrata
1999 The Trickster of Seville and the Stone Guest
1999 Le Mot
1999 Le Projet
1999 Arnaud Lemort & Philippe Vieuxort
1996 Les Vilains
1996 Plaidoyer pour un boxeur

Görev Aldığı Yapımlar

Léa Drucker Fotoğrafları