LeBron James

LeBron James

LeBron James
Oyuncu, Seslendirme, Yapımcı

Doğum Tarihi: 30.12.1984

Doğum Yeri: Ohio, ABD

ABD'li eski NBA basketbolcusu, oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı LeBron Raymone James'tir, King James ve LBJ lakaplarıyla da bilinmektedir. Aşk Kazası (2015), Space Jam 2 (2021) ve Sünger Bob Kare Şort (2009) gibi yapımlarda rol almıştır. Ayrıca birçok yapımda senarist ve yapımcı olarak da görev yapmıştır.

Filmografi

Yapımcı

2021 Friday the 13th
2021 Space Jam 2
2019 NBA 2K20 (Video Oyunu)
2019 What's My Name: Muhammad Ali (Belgesel)
2018 Student Athlete (Belgesel)
2017 89 Blocks (Belgesel)
2013 NBA 2K14 (Video Oyunu)
2008 More Than a Game (Belgesel)

Televizyon

2021 On Her Own Ground (Mini Dizi)
2020 The Wall
2020 I Promise (Mini Belgesel Dizi)
2020 White Dave (TV Filmi)
2020 Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker (Mini Dizi)
2019 The Wall
2019 Million Dollar Mile
2019 40 Days: GGG vs. Steve Rolls
2019 More Than an Athlete (Belgesel)
2019 40 Days: Canelo vs. Kovalev (Mini Belgesel Dizi)
2018 Best Shot
2018 The Shop
2018 Do or Dare
2018 Warriors of Liberty City (Belgesel)
2018 Shut Up and Dribble (Belgesel)
2018 Becoming Bobby Feeno (Belgesel)
2018 The Machine (Belgesel)
2017 Survivor's Remorse
2016 Cleveland Hustles
2015 2015 NBA All Star All Style
2015 Becoming (Belgesel)
2014 The LeBrons

Senaryo

2019 The Wall
2019 La Course des Champions
2017 The Wall
2014 The LeBrons

Oyuncu

2021 Space Jam 2
2018 Küçük Ayak (Seslendirme)
2018 2018 Nike Commercial Starring Colin Kaepernick (Kısa Video)
2017 Nike: Equality (Kısa Video)
2015 Aşk Kazası
2009 Jay-Z: D.O.A - Death of Auto-Tune (Kısa Video)

Televizyon

2018 ESPN NBA Countdown
2016 Teen Titans Go!
2015 Survivor's Remorse
2014 The LeBrons (Seslendirme)
2009 Sünger Bob Kare Şort
2009 Entourage

Görev Aldığı Yapımlar

LeBron James Fotoğrafları

LeBron James Haberleri

Portreler


Vizyondakiler