Lee Kyung-Jin

Lee Kyung-Jin

Lee Kyung-Jin
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.10.1956

Doğum Yeri: Seul, Güney Kore

Güney Koreli aktris ve yönetmen.

2005 yapımı Geuk jang jeon, 2013 yapımı Wonjun Sojoonghan Sarang ve 2017 yapımı Ayla: The Daughter of War filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Ayla: The Daughter of War
2013 Wonjun Sojoonghan Sarang
2005 Geuk jang jeon

Televizyon

2016 Weoking Mam Yooka Daedi
2014 My Dear Cat
2013 I Summon You, Gold!
2007 Sa-lang-e Mi-chi-da
2007 Dal Ja's Spring
2005 Bom nal

Yönetmen Olarak

2009 MagnaCarta 2 (Video Oyunu)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Ayla, 2017, Oyuncu

Lee Kyung-Jin Fotoğrafları

Portreler