Lee Won-Geun

Lee Won-Geun

Lee Won-Geun
Oyuncu

Doğum Tarihi: 27.6.1991

Doğum Yeri: Güney Kore

Güney Koreli bir aktör. 2012 yılında drama Moon Embracing the Sun ile oyunculuğa adım attı.

Filmografi
2012-Moon Embracing the Sun
2012-Phantom
2012-Adonis
2013-Pure Love
2013-Passionate Love
2014-Wild Chives and Soy Bean Soup: 12 Years Reunion
2014-Longing for Spring
2014-Drama Festival 'The Diary of Heong Yeong-dang'
2014-Secret Door
2015-Hyde, Jekyll, Me
2015-Sassy, Go Go
2015-Female Teacher

Görev Aldığı Yapımlar

  • , The Net, 2016, Oyuncu

Lee Won-Geun Fotoğrafları