Leonardo Sbaraglia

Leonardo Sbaraglia

Leonardo Sbaraglia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 30.6.1970

Doğum Yeri: Sáenz Peña, Arjantin

Arjantinli oyuncu.

Tam adı Leonardo Máximo Sbaraglia'dır. Bahis (2001), O Silêncio do Céu (2016) ve Asabiyim Ben (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2001 yılında Guadalupe Marin'le evlenmiştir ve 1 çocuk babasıdır.

Filmografi

2020 Ofrenda a la tormenta
2019 Legado en los huesos
2019 Acı ve Zafer
2018 El desentierro
2018 Acusada
2017 Nieve negra
2017 El otro hermano
2016 Sangre en la boca
2016 O Silêncio do Céu
2016 No te olvides de mí
2016 Al final del túnel
2014 Asabiyim Ben
2014 Aire libre
2013 Sola contigo
2013 Film Eleştirmeni
2013 Choele
2013 Back to the Siam
2012 Una pistola en cada mano
2012 Restos
2012 Medyum
2012 Días de vinilo
2012 Cornelia frente al espejo
2011 Vaquero
2011 El campo
2010 Sin retorno
2009 Las viudas de los jueves
2009 El corredor nocturno
2008 Violanchelo
2008 Santos
2008 Bir Kadının Seks Günlüğü
2007 Dağların Hakimi
2007 Concursante
2006 Salvador
2006 De bares
2005 Oculto
2005 La mitad negada
2004 La puta y la ballena
2003 Ütopya
2003 Cleopatra
2003 Carmen
2002 Sınırsız Kentte
2002 Nowhere
2002 Deseo
2001 Bahis
2000 Plata quemada
1998 Vendado y frío
1997 Cennetin Külleri
1996 Carlos Monzón, el segundo juicio
1996 Besos en la frente
1995 No te mueras sin decirme adónde vas
1995 Fotos del alma
1995 Caballos salvajes
1994 Fuego gris
1993 Tango feroz: la leyenda de Tanguito
1993 Copyright
1986 La noche de los lápices

Televizyon

2019 Otros Pecados (Mini Dizi)
2018 Félix
2018 El Host
2017 El hipnotizador
2016 Cornelia and Her Lovers (TV Filmi)
2014 Dos Lunas
2014 En terapia
2013 Luna, el misterio de Calenda
2011 Televisión por la inclusión (Mini Dizi)
2010 Un año para recordar
2010 Lo que el tiempo nos dejó (Mini Dizi)
2010 Impostores (Mini Dizi)
2009 Epitafios
2005 Al filo de la ley
2000 Tiempofinal
1999 La Argentina de Tato
1998 Ojitos verdes
1998 Bajamar, la costa del silencio
1997 El garante (Mini Dizi)
1996 De poeta y de loco (Mini Dizi)
1994 Sin condena
1994 La marca del deseo
1993 Cartas de amor en cassette
1993 Buena pata
1992 Amores
1991 El gordo y el flaco
1991 Alta comedia
1990 Atreverse
1987 Clave de sol

Görev Aldığı Yapımlar

Leonardo Sbaraglia Fotoğrafları

Leonardo Sbaraglia Haberleri