Leonor Varela

Leonor Varela

Leonor Varela
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.12.1972

Doğum Yeri: Santiago, Şili

Şilili oyuncu ve model.

Babası Franscisco Varela Şilili bir biyolog, annesi Leonor Palma Fransız-Macar bir dansçıydı. Alejandra adında bir kız kardeşi ve adları Javier ve Gabriel olan iki erkek kardeşi vardır.

Varela'nın ailesi daha o 1 yaşındayken ülkesindeki askerî darbe yüzünden Kosta Rika'ya kaçmak zorunda kalmıştı. Sonradan Almanya, ABD ve Fransa'da oturmaya başladı. 1990'ların başında Fransa'da Neils Arestrup's School, The Ecole de Passage ve Conservatoire Superieur de Paris'te oyunculuk eğitimi görürken ailesi tekrar Şili'ye döndü.

Filmografi

2018 Alpha
2017 A Little Something for Your Birthday
2015 Captivã
2014 Fandango
2014 Dalgaların Üstünde
2013 Deseo
2013 Odd Thomas
2011 El callejón
2010 Que Pena Tu Vida
2009 Balls Out: Gary the Tennis Coach
2009 La un pas de moarte
2008 Hell Ride
2008 Sleep Dealer
2008 All Inclusive
2008 Hindsight
2007 Goal II: Living the Dream
2007 Where God Left His Shoes
2005 Americano
2004 Voces inocentes
2003 Dost musun, Düşman mı?
2003 Pas si grave
2002 Blade II
2002 Paraíso B
2001 Kurşun Yağmuru
2001 Panama Terzisi
1999 Frumusete blestemata
1999 Les parasites
1998 Demir Maskeli Adam
1997 Bouge!
1997 Le ciel est à nous

Televizyon

2015 Murder in Mexico: The Bruce Beresford-Redman Story (TV Filmi)
2013 Agents of S.H.I.E.L.D.
2012 Dallas
2012 Inland Empire (TV Filmi)
2010 Feroz
2010 Monsterwolf (TV Filmi)
2010 Canlı Hedef
2007 Como ama una mujer (Mini Dizi)
2006 The Curse of King Tut's Tomb (TV Filmi)
2005 E-Ring
2004 Yıldız Geçidi: Atlantis
2003 Arrested Development
1999 Cleopatra (Mini Dizi)
1998 Jeremiah (TV Filmi)
1997 A Legend to Ride
1997 Inca de Oro (TV Filmi)
1997 Le juste
1997 Tic Tac
1996 Sous le soleil
1995 Extrême limite
1995 Pony Trek (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Leonor Varela Fotoğrafları

Leonor Varela Haberleri