Leslie Mann

Leslie Mann

Leslie Mann
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 26.3.1972

Doğum Yeri: San Francisco, ABD

ABD'li komedyen ve aktris.

Sinemadaki ilk filmi 1991 yapımı Virgin High ve televizyonda ise 1994 yapımı Birdland'dir. Asıl tanındığı başlıca filmler ise The Cable Guy (1996), George of the Jungle (1997), Big Daddy (1999), Timecode (2000), Perfume (2001), Stealing Harvard (2002), The 40-Year-Old Virgin (2005) filmleridir.

The Cable Guy (1996) adlı filmde tanıştığı senarist ve yönetmen Judd Apatow ile evli, Iris ve Maude adında iki çocuğu var.

Filmografi

2018 Blockers
2018 The Gallows 2
2018 Marwen'a Hoşgeldiniz
2016 How to Be Single
2016 The Comedian
2015 Vacation
2014 Mr. Peabody & Sherman (Seslendirme)
2014 Rio 2 (Seslendirme)
2014 The Other Woman
2013 The Bling Ring
2012 ParaNorman (Seslendirme)
2012 This Is 40
2011 Rio (Seslendirme)
2011 Little Birds
2011 The Change-Up
2010 I Love You Phillip Morris
2009 17 Again
2009 Funny People
2009 Shorts
2008 Drillbit Taylor
2008 Beverly Hills Chihuahua
2007 Knocked Up
2005 The 40-Year-Old Virgin
2002 Orange County
2002 Stealing Harvard
2001 Perfume
2000 Timecode
1999 Big Daddy
1997 George of the Jungle
1996 Bottle Rocket
1996 Cosas que nunca te dije
1996 She's the One
1996 Last Man Standing
1996 The Cable Guy
1991 Virgin High

Televizyon

2014 The Simpsons (Seslendirme)
2014 Makers: Women Who Make America
2011 Modern Family
2011 Allen Gregory
1999 Freaks and Geeks
1998 Hercules (Seslendirme)
1995 The Wright Verdicts
1994 Birdland

Görev Aldığı Yapımlar

Leslie Mann Fotoğrafları

Leslie Mann Haberleri