Levan Akin

Levan Akin

Levan Akin
Kurgu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 14.12.1979

Doğum Yeri: Tumba, İsveç

Gürcü asıllı İsveçli oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Katinkas kalas (2011), Cirkeln (2015) ve Ve Sonra Dans Ettik (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Ve Sonra Dans Ettik
2015 Cirkeln
2011 Katinkas kalas
2008 De sista sakerna (Kısa Film)

Televizyon

2012 Äkta människor
2011 Anno 1790
2010 Andra Avenyn
2009 Livet i Fagervik
2007 Labyrint mobisodes (Mini Dizi)

Yapımcı

2011 Katinkas kalas

Senaryo

2019 Ve Sonra Dans Ettik
2015 Cirkeln
2011 Katinkas kalas
2008 De sista sakerna (Kısa Film)

Oyuncu

2006 Svalan, katten, rosen, döden (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Levan Akin Fotoğrafları

Levan Akin Haberleri

Portreler