Levent Sülün

Levent Sülün

Levent Sülün
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 8.11.1975

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Sanat hayatına 1995 yılında Çiçek Taksi dizisiyle başlayan Levent Sülün, oyunculuk ve seslendirme sanatçılığı yapmaktadır. Sanatçı ayrıca reklam filmlerinde de rol almaktadır.

Filmografi

2018 İçimdeki Hazine
2018 Dümdüzz Adam
2017 Sorgu
2017 Umudun Kıyısında
2016 Vezir Parmağı
2015 Münafık
2014 Sadece Sen
2014 Bana Adını Sor
2013 Günce
2012 Laz Vampir Tirakula
2012 Kral Yolu - Olba Krallığı
2009 Ve Merhaba Kainat: Nazım Hikmet
2009 Cadde Hikayeleri
2008 Ölümcül Takip
2007 Semum
2001 Bana Şans Dile

Televizyon

2016 Arka Sokaklar
2015 Ne Münasebet
2014 Gölgedekiler
2014 Kurtlar Vadisi Pusu
2013 Unutamam Seni
2012 Yamak Ahmet
2011 Kurşun Bilal
2011 Kayıp Aranıyor
2010 Kızım Nerede
2010 Kanıt
2009 Hırçın Kız Kadife (TV Filmi)
2009 Geniş Aile
2008 Ziya'nın Ağıdı (TV Filmi)
2008 Töre Beni Taşlara Vurun (TV Filmi)
2008 Gece Gündüz
2008 Ateş ve Barut
2007 Dudaktan Kalbe
2007 Doktorlar
2006 Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (TV Filmi)
2006 İmkansız Aşk
2006 İki Aile
2006 Acemi Cadı
2005 Kayıp Umutlar (TV Filmi)
2005 Hırsız Polis
2005 Gümüş
2005 Belalı Baldız
2004 Kenanda Bir Kuyu (TV Filmi)
2004 Omuz Omuza
2004 Kalp Gözü 
2004 Gizli Dünyalar
2004 Gece Yürüyüşü 
2004 Büyük Yalan
2004 Büyük Buluşma
2004 Bir Dilim Aşk
2004 Aşkımızda Ölüm Var
2003 Mühürlü Güller
2003 Kampüsistan
2003 Estağfurullah Yokuşu
2003 Alacakaranlık
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Seni Yaşatacağım
2002 En Son Babalar Duyar
2002 Beşik Kertmesi
2002 Başımıza Gelenler
2001 Çifte Bela
2001 Tatlı Hayat
2001 Benimle Evlenir misin? 
2000 Evdeki Yabancı
2000 Dadı
1999 Günaydın İstanbul Kardeş
1997 Yasemince
1997 Ruhsar
1997 Eltiler
1997 Böyle mi Olacaktı?
1997 Baba Evi
1996 Tatlı Kaçıklar
1995 Çiçek Taksi
1994 Suçlu Kim?

Seslendirme

2018 Avengers: Sonsuzluk Savaşı
2017 Thor: Ragnarok
2017 Kong: Kafatası Adası
2015 Yenilmezler: Ultron Çağı
2013 Şirinler 2
2012 Son Vurgun
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2011 Şirinler
2011 Rio
2009 Halk Düşmanları
2008 New York, I Love You
2008 Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Marley & Ben
2008 Madagaskar 2
2006 Garfield 2
2005 Madagaskar
2004 Kahraman İnekler
2004 Garfield
2004 Efsane
2003 Özel Tim
2003 Çaylak-2
2002 Özgür Ruh
2001 Pokemon 3
2000 Pokemon 2: En Güçlü O
2000 3. Göz
1999 Pokemon: İlk Film
1999 Matrix
1998 İnce Kırmızı Hat
1995 James Bond Altın Göz
1999 Kurt Kapanı (TV Dizisi)
1997 Pokemon (TV Dizisi)
1985 Mavi Ay (TV Dizisi)
1984 Patron Kim? (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Levent Sülün Fotoğrafları

Levent Sülün Haberleri

Portreler


Vizyondakiler