Levent Ünsal

Levent Ünsal

Levent Ünsal
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 19.5.1964

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

1965 İstanbul doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İ.Ü. Basın Yayın Yüksek Okulu nda eğitim gördü.

1983-2002 Yılları arasında Ferhan Şensoy Ortaoyuncular Tiyatrosunda 20 oyunda görev aldı. 1992 de Türkiye' nin ilk konuşan radyo programcısı olarak Kent Fm de radyoculuğa başladı. 1995 de Hür Fm, 1997-2004 Best Fm, 2004 yılından itibaren NTV N101 radyolarında değişik programlara imza attı. Sessiz Gemi, Posta Arabası, Baykuşun Gördükleri, Yol Hikayeleri, L Cetveli,Monkey Show, Kelimatik vs...)

1995 Satel Tv de L Cetveli isimli programı 450 kez hazırlayıp sundu. 1996 ATV de Çürük Elma, 1998 TGRT de 'Tek mi Çift mi' yarışmalarını sundu. Birçok tv dizisi ve reklamlarında yer aldı. Rus Gelin, Köşe Dönücü ve Pardon isimli sinema filmlerinde oynadı. 2005 de Yıldızların Altında Müzikali'nde oynadı.

Filmografisi

  • İffet, 2011
  • Kılıç Günü, 2010
  • Yalancı Romantik, 2008
  • Canını Sevdiğim İstanbul'u, 2009
  • Romantik Komedi, 2009
  • Ev, 2009
  • Maskeli Beşler: Kıbrıs, 2008
  • İş Arıyoruz, 2008
  • Baba Oluyorum, 2007
  • Yasak Elma, 2007
  • Kuzey Rüzgarı,2007
  • Kara Yılan, 2007
  • Doktorlar, 2006
  • Amerikalılar Karadeniz'de 2, 2006
  • İlk Göz Ağrısı, 2005
  • Pardon, 2004
  • 24 Saat, 2004
  • Buluşmalar, 2004
  • Hayat Bilgisi, 2003
  • Yeter Anne, 2002
  • Rus Gelin, 2002
  • Koltuk Sevdası, 2001
  • Başka İstanbul Yok, 1996
  • Boşgezen ve Kalfası , 1995

Görev Aldığı Yapımlar

Levent Ünsal Haberleri

Portreler