Leyla Feray

Leyla Feray

Leyla Feray
Oyuncu

Doğum Tarihi: 8.5.1993

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 

1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde tamamlamıştır. Kariyerine ilk olarak 2013 yılında Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile adım atmıştır. 

2014 yılında ise Paşa Gönlüm ve Üç Arkadaş dizilerinde oynamıştır. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin kadrosuna dahil olmuş ve Ayşe Sultan karakterini canlandırmıştır. 

Leyla Feray ayrıca N11 reklam filminde oynamıştır.

Filmografisi

2017 Kardeşim Benim 2
2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Üç Arkadaş
2014 Paşa Gönlüm
2013 Ben Onu Çok Sevdim

Görev Aldığı Yapımlar

Leyla Feray Fotoğrafları

Leyla Feray Haberleri

Portreler