Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.10.1989

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Türk model ve oyuncu

Türk bir baba ve Alman bir annenin kızı olarak Berlin'de dünyaya geldi. İlkokula Türkiye'de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara yarı zamanlı olarak devam etti. İstanbul Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Filmografi

2018 Cebimdeki Yabancı
2015 Delibal
2014 İçimdeki Ses
2013 Günce

Televizyon

2021 Uyanış: Büyük Selçuklu
2019 Kızım
2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek
2016 Tatlı İntikam
2015 Kiralık Aşk
2012 Karadayı
2012 Atlılar
2010 Kirli Beyaz
2009 Es Es

Görev Aldığı Yapımlar

Leyla Lydia Tuğutlu Fotoğrafları

Leyla Lydia Tuğutlu Haberleri