Li Sun

Li Sun

Li Sun
Oyuncu, Sanat Yönetmeni

Doğum Tarihi: 26.9.1982

Doğum Yeri: Shanghai, Çin

Çinli aktris.

Korkusuz (2006), Zhen Huan Zhuan (2011) ve Mi yue zhuan (2015) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yılında Chao Deng'le evlenmiştir ve iki çocuk annesidir.

Filmografi

2018 Ying
2015 E gun tian shi
2014 Fen shou da shi (as Betty Sun)
2014 Da hua tian xian
2012 Tong que tai (as Sun Li)
2011 Mural
2011 Guan yun chang
2010 Yuet gwong bo hup
2009 Ji qi xia
2008 Hua pi
2006 Korkusuz
2005 Prostitute Killer

Televizyon

2017 Na Nian Hua Kai Yue Zheng Yuan
2016 Mi yue zhuan
2015 Empresses in the Palace (Mini Dizi)
2013 La ma zheng zhuan
2012 Zhen Huan Zhuan
2009 Auntie Duohe
2009 Iron Road (Mini Dizi)
2007 Tian mi mi
2007 Xin Shang Hai Tan
2006 Emerald on the Roof
2006 Tian he ju
2005 Liang jian
2003 Da Ran Fang
2001 Qing shen shen yu meng meng

Görev Aldığı Yapımlar

Li Sun Fotoğrafları

Li Sun Haberleri

Portreler