Li Xiang

Li Xiang

Li Xiang
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.2.1976

Doğum Yeri: Hunan, Çin

Çinli oyuncu.

Savaş Kralları (2007), Taiping Gongzhu mi shi (2012) ve Elveda (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Elveda
2009 Kung Fu Ustası
2008 Shi Quan Jiu Mei
2007 Savaş Kralları
2006 Ghosts
2003 Jing cha you yue
1989 The Assaulter

Televizyon

2012 Taiping Gongzhu mi shi

Yapımcı

2008 Shi Quan Jiu Mei

Televizyon

2013 Hua Kai Ban Xia

Görev Aldığı Yapımlar

  • Elveda, The Farewell, 2019, Oyuncu

Li Xiang Fotoğrafları

Li Xiang Haberleri