Liane Forestieri

Liane Forestieri

Liane Forestieri
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.2.1975

Doğum Yeri: Kempten, Almanya

Alman oyuncu.

Schwere Jungs (2006), Helden und andere Feiglinge (1998) ve Die Verbrechen des Professor Capellari (1998) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Benjamin Elephant
2016 Fauler Zauber (Kısa Film)
2014 Quatsch und die Nasenbärbande
2014 Honig im Kopf
2013 Girl on a Bicycle
2011 Männerherzen... und die ganz ganz große Liebe
2009 Männerherzen
2008 Oktober (Kısa Film)
2006 Schwere Jungs
2006 Good Kill (Kısa Film)
2005 Hypochonder (Kısa Film)
2004 The Zen Warrior (Kısa Film)
2004 Nicht meine Hochzeit
2000 Mosquito (Kısa Film)
2000 Aktion 2/9
1999 Musical Man (Kısa Film)
1999 Framed (Kısa Film)
1998 Kleine Semmeln
1998 Helden und andere Feiglinge
1995 Looosers!
1994 Mario und der Zauberer

Televizyon

2019 Lena Lorenz
2018 Passagier 23 (TV Filmi)
2018 Ein Fall für zwei
2018 Wilsberg
2017 Kommissar Marthaler - Die Sterntaler-Verschwörung (TV Filmi)
2017 SOKO München
2017 Bad Cop: Kriminell gut
2017 Der Alte
2017 SOKO Stuttgart
2016 Böse Wetter (TV Filmi)
2016 Harry die Ehre
2016 Die Rosenheim-Cops
2015 Notruf Hafenkante
2014 Katie Fforde - Das Meer in dir (TV Filmi)
2014 Dr. Klein
2014 Alles Klara
2013 Mantrailer - Spuren des Verbrechens (TV Filmi)
2013 Die Chefin
2013 Kobra Takibi
2012 SOKO Köln
2012 Der letzte Bulle
2012 Cinayet Masası Istanbul
2011 Schandmal - Der Tote im Berg (TV Filmi)
2011 Emilie Richards - Sehnsucht nach Paradise Island (TV Filmi)
2011 Ein Sommer in Paris (TV Filmi)
2011 Die Sterntaler (TV Filmi)
2010 Sexstreik! (TV Filmi)
2010 Mörderischer Besuch (TV Filmi)
2010 Im Dschungel (TV Filmi)
2010 Livvagterne
2010 Kommissarin Lucas
2010 Der Bergdoktor
2009 Frauen wollen mehr (TV Filmi)
2008 Der Abgrund - Eine Stadt stürzt ein (TV Filmi)
2007 Copacabana (TV Filmi)
2007 SOKO Kitzbühel
2007 Küstenwache
2006 Inga Lindström
2005 Mein Mann und seine Mütter (TV Filmi)
2005 Der Mann, den Frauen wollen (TV Filmi)
2004 Die Verbrechen des Professor Capellari
2003 Cappuccino zu Dritt (TV Filmi)
2001 Lotto-Liebe (TV Filmi)
2001 Der Bulle von Tölz
2000 Kaffee und Kippen (Kısa Film)
2000 Weißblaue Wintergeschichten
1999 Doggy Dog - Eine total verrückte Hundeentführung (TV Filmi)
1999 Die Blendung - Verrat aus Liebe (TV Filmi)
1999 Zugriff
1999 Stan Becker
1998 Verfolgt! - Mädchenjagd auf der Autobahn (TV Filmi)
1998 Kein Mann für eine Nacht (TV Filmi)
1998 Ein Fleisch und Blut (TV Filmi)
1998 Andrea und Marie (TV Filmi)
1997 Sexy Lissy (TV Filmi)
1997 Gewagtes Spiel (TV Filmi)
1997 First Love - Die große Liebe
1996 Und morgen fängt das Leben an (TV Filmi)
1995 Um die 30
1995 Der König
1994 Wildbach

Görev Aldığı Yapımlar

Liane Forestieri Fotoğrafları