Lila Gürmen

Lila Gürmen

Lila Gürmen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.2.1966

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Franz Schubert Konservatuarı mezunudur. Viyana'da Peter Thunhart’tan özel şan eğitimi de bulunan Gürmen, 1996 Hollywood Acting Workshop, 'Acting on camera', L.A. atölyelerinde bulundu. Fransa ve Viyana'da birçok tv dizisi ve kısa filmde yer alan oyuncu 4 dil bilmesinin yanı sıra eskrim, at biniciliği, flüt ve yüzme sertifikalarına sahip. Türkiye’de ilk olarak İzmir Çetesi dizisinde Katya adlı bir Rum meyhane sahibesini canlandırmıştır.

Filmografi

2015 Geçmiş
2009 SüpüRRR

Televizyon

2017 Aşk ve Gurur
2015 Hatırla Gönül
2013 Karadayı
2011 İzmir Çetesi
2011 Firar

Görev Aldığı Yapımlar

Lila Gürmen Fotoğrafları

Lila Gürmen Haberleri