Lindsey Middleton

Lindsey Middleton

Lindsey Middleton
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.3.1991

Doğum Yeri: Ridgeway, Kanada

Kanadalı oyuncu.

Out with Dad (2010), Miss Loneliness (2015) ve Vampir İstilası (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Vampir İstilası
2015 Miss Loneliness (Kısa Film)
2014 What About Joe (Kısa Film)
2012 Let Her Go (Kısa Film)

Televizyon

2017 Man-O
2016 Out with Dad

Yapımcı

2016 Out with Dad

Görev Aldığı Yapımlar

Lindsey Middleton Fotoğrafları

Lindsey Middleton Haberleri