Lisa Bonet

Lisa Bonet

Lisa Bonet
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.11.1967

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu ve yönetmen.

Tam adı Lisa Michelle Boney'dir. Angel Heart (1987), Cosby Ailesi (1984-1991) ve A Different World (1987-1989) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2017 Jellywolf (Kısa Film)
2015 Michael Raymond-James for BulliesKeepOut.com (Kısa Video)
2014 Road to Paloma
2006 Whitepaddy
2003 Hız Çetesi
2000 Sensiz Olmaz
1998 Devlet Düşmanı
1994 Dead Connection
1989 Spirit of the Forest: Spirit of the Forest (Kısa Video)
1993 Bank Robber
1987 Angel Heart
1983 Sound of Sunshine - Sound of Rain (Kısa Film)

Televizyon

2016 Ray Donovan
2016 Girls
2015 The Red Road
2014 New Girl
2014 Drunk History
2009 Life on Mars
2002 Lathe of Heaven (TV Filmi)
1994 New Eden (TV Filmi)
1991 Cosby Ailesi
1990 The Earth Day Special
1989 A Different World
1985 Tales from the Darkside
1985 ABC Afterschool Specials
1983 St. Elsewhere

Yönetmen

2006 Waking Compton (Kısa Belgesel)
1993 Gentleman Who Fell (Kısa Film)
1989 Lenny Kravitz: Let Love Rule (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Lisa Bonet Fotoğrafları

Portreler