Lisa Hagmeister

Lisa Hagmeister

Lisa Hagmeister
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1979

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman oyuncu.

Tatort (2008-2016), Counterpart (2017) ve Die kommenden Tage (2010) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Im Niemandsland
2019 Oyunbozan
2018 Am Ende ist man tot
2018 Alles ist gut
2013 Meine Schwestern
2011 Foal (Kısa Film)
2010 Die kommenden Tage
2009 Black White

Televizyon

2019 Großstadtrevier
2018 Counterpart
2017 Polizeiruf 110
2016 Tatort
2015 Komm schon!
2015 Ein starkes Team
2014 Männertreu (TV Filmi)
2010 Die Kinder von Blankenese (Belgesel)
2010 Der Kriminalist
2009 Der verlorene Sohn (TV Filmi)
2009 Bella Block
2008 Meine fremde Tochter (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oyunbozan, Systemsprenger / System Crasher, 2019, Oyuncu

Lisa Hagmeister Fotoğrafları

Lisa Hagmeister Haberleri

Portreler