Lisa Joy

Lisa Joy

Lisa Joy
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 10.05.1972

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Reminiscence (2021), Westworld (2016-2020) ve Burn Notice (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Reminiscence

Televizyon

2018 Westworld

Yapımcı

2021 Reminiscence

Televizyon

2021 The Peripheral
2020 Westworld
2011 Burn Notice

Senaryo

2021 Reminiscence

Televizyon

2020 Westworld
2011 Burn Notice
2009 Pushing Daisies

Görev Aldığı Yapımlar

Lisa Joy Fotoğrafları

Lisa Joy Haberleri