Logan Marshall-Green

Logan Marshall-Green

Logan Marshall-Green
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.11.1976

Doğum Yeri: Charleston, Güney Karolina, ABD

ABD'li aktör.

TV dizileri 24, The O.C., Traveler, Dark Blue, Quarry; sinema filmleri Prometheus, Spider-Man: Eve Dönüş ve Upgrade filmleriyle tanınmıştır.

Marshall-Green'in anne ve babası öğretmendi. Annesi Lowry Marshall, Brown Üniversitesi'nin repertuar tiyatro bölümünün sanat yönetmenidir. Taylor adında bir ikiz kardeşi var. Her ikisi de 1990'ların başlarında Barrington Lisesi'ne katıldılar. Lisans eğitimini Tennessee, Knoxville Üniversitesi'nde yapmıştır. Burada okul gazetesi The Daily Beacon için, müzik, tiyatro hakkında  yazılar yazmıştır.

New York Üniversitesi Tisch School of Arts'ta Lisansüstü Oyunculuk programından Güzel Sanatlar dalında yüksek lisans yaptı.

Diane Gaeta Marshall-Green'le evlidir ve 2 çocuğu vardır.

Filmografi

2018 Upgrade
2017 Sand Castle
2017 Alien: Covenant
2017 Spider-Man: Homecoming
2016 Snowden
2016 Black Dog, Red Dog
2015 The Invitation
2014 Madame Bovary
2013 As I Lay Dying
2013 Cold Comes the Night
2012 Prometheus
2010 Devil
2009 Brooklyn's Finest
2007 Across the Universe
2005 Alchemy
2005 The Great Raid
2004 The Kindness of Strangers (Kısa Film)

Televizyon

2017 Damnation
2016 Quarry
2009 Dark Blue
2007 Traveler
2005 24
2005 The O.C.
2004 Law & Order
2003 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Logan Marshall-Green Fotoğrafları

Logan Marshall-Green Haberleri

Portreler