Lola Dueñas

Lola Dueñas

Lola Dueñas
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.10.1971

Doğum Yeri: Barselona, İspanya

İspanyol sinema oyuncusu.

Tam adı María Dolores 'Lola' Dueñas Navarro'dur. İspanyol aktör Nicolás Dueñas'ın kızıdır. Barselona'da Teatro de la Abadia'da oyunculuk eğitimi aldı. 2002 yılından bu yana, düzenli olarak ünlü yönetmen Pedro Almodóvar ile çalışmaktadır.

İçimdeki Deniz (2004), Dönüş (2006) ve Kırık Kucaklaşmalar (2009) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Zama
2016 No sé decir adiós
2015 La fille du patron
2015 Incidencias
2015 Les ogres
2014 Üç Kadın
2014 Alléluia
2014 Os fenómenos
2014 Stella cadente
2013 10.000 noches en ninguna parte
2013 La pièce manquante
2013 Suzanne
2013 Aklımı Oynatacağım
2010 Sin ella
2010 Altıncı Kattaki Kadınlar
2010 Angèle et Tony
2009 Yo, también
2009 Kırık Kucaklaşmalar
2008 Fuera de carta
2006 Lo que sé de Lola
2006 Dönüş
2005 20 centímetros
2004 İçimdeki Deniz
2003 238 (Kısa film)
2003 Días de fútbol
2003 Ayer empezó todo
2003 En camas separadas
2002 Konuş Onunla
2002 Piedras
2001 Diminutos del calvario (Kısa film)
2001 Todo me pasa a mí
2000 Una luz encendida (Kısa film)
2000 Terca vida
2000 Las razones de mis amigos
2000 Nada (Kısa film)
1999 El equipaje abierto (Kısa film)
1999 Marta y alrededores
1999 Ella (Kısa film)
1998 Mensaka
1997 ...del Flaubert que leíste un día gris (Kısa film)
1997 En medio de ninguna parte
1997 Un, dos, tres, ¡Taxi! (Kısa film)
1992 Bajo la arena (Kısa film)

Televizyon

2012 Aída
2000 Policías, en el corazón de la calle
1998 Entre naranjos
1998 Periodistas
1997 A mi moda (TV filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Lola Dueñas Fotoğrafları

Lola Dueñas İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler