Lorn Macdonald

Lorn Macdonald

Lorn Macdonald
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.9.1992

Doğum Yeri: Edinburgh, İskoçya

İskoç oyuncu, senarist ve yönetmen.

Tam adı Lorn Alexander Macdonald'dır. İskoçya Kraliyet Konservatuvarı'nda oyunculuk eğitimi aldı. Beats (2019), Shetland (2019), Outlander (2017) ve Deadwater Fell (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 12th Man (Kısa Film)
2020 Baby Dear (Kısa Film)
2020 Cindy (Kısa Film)
2019 Beats
2013 One Man Flash Mob: The Lucien Simon Story
2009 Inamorata (Kısa Film)

Televizyon

2020 Deadwater Fell (Mini Dizi)
2019 Shetland
2017 Outlander
2015 World's End
2011 Neverland (Mini Dizi)

Yönetmen

2013 One Man Flash Mob: The Lucien Simon Story
2011 Discopolis: Cold Summers (Kısa Film)
2009 Inamorata (Kısa Film)

Senaryo

2013 One Man Flash Mob: The Lucien Simon Story

Görev Aldığı Yapımlar

Lorn Macdonald Fotoğrafları