Louis Ashbourne Serkis

Louis Ashbourne Serkis

Louis Ashbourne Serkis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.6.2004

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tama dı Louis George Ashbourne Serkis'tir. Annesi Lorraine Ashbourne ve babası Andy Serkis de oyuncudur. Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden (2016), SS-GB (2017) ve Mogli: Orman Çocuğu (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Kral Olacak Çocuk 
2018 Mogli: Orman Çocuğu
2017 The Current War
2017 Meari to majo no hana (Seslendirme)
2016 Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden

Televizyon

2018 Noddy, Toyland Detective
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2017 Taboo
2014 Endeavour

Görev Aldığı Yapımlar

Louis Ashbourne Serkis Fotoğrafları

Portreler